Blije viervoeters
           samen Vet diervriendelijk

nieuws

Op dit moment zijn we druk met de puntjes op de i zetten voor de eerste cursussen. Inschrijven kan nog via onze contactpagina.

Nieuw keurmerk speciaal voor de Nederlandse dierenarts
Blije Viervoeters is een nieuw initiatief van Wendy en Chantal. Dierenarts en Gedragsbioloog. Het ontstaan van Blije Viervoeters is een logische ontwikkeling in de veterinaire zorg. Veel diereneigenaren ervaren hun huisdier als een gezinslid. En willen de beste zorg voor hun dier. De dierenarts(-praktijk) zal er alles aan doen om de beste behandeling voor het dier te verzorgen. Om te laten zien dat u niet alleen de fysieke gezondheid voor het dier hoog in het vaandel heeft staan, maar ook oog heeft voor het mentale welbevinden van het dier is er nu in Nederland een nieuw keurmerk. Blije Viervoeters. Dierenartsen laten hiermee zien dat zij geschoold en erkend zijn in het mentale welbevinden van de huisdieren. De huisdiereigenaren zijn er van verzekerd dat hun gecertificeerde dierenarts niet alleen deskundig is op het gebied van de fysieke gezondheid van het dier, maar ook zorgt voor een zo prettig mogelijk bezoek aan de dierenarts.

*06-10-2018: presentatie hondenbescherming

*15-04-2018: lezing in samenwerking met Certipet voor de NVGH (Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
Houdt deze pagina in de gaten voor meer nieuws.